Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Külföldön élni kevés nyelvtudá...

Evans kérdése:

Külföldön élni kevés nyelvtudással?

Figyelt kérdés
külföldön angol nyelvtudással, még ha kevéssel is de neki mernél vágni? az a nagy helyzet hogy nekem van kint barátom ismerősöm angliában corby-ban.... és szívesen kipróbálnám magam angol országban , kérdésem, hogy mennyire befogadóak? milyenek ott a munkalehetőségek? van esélyem esetleg magyarokkal is összefutni?

2015. ápr. 10. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát nagyon nem ajánlom. Pont ebben a helyzetben vagyok, a párom munkája miatt elköltöztünk, nekem indulás előtt volt kemény 2 hónapom, hogy megtanuljak egy idegen nyelvet... iszonyat szar. Pár hete vagyunk csak itt, de szenvedek. Munkát csak szart kapsz, hiszen miért kapnál rendeset, ha csak makogni tudsz a nyelvükön, barátkozás szintén így, hiába szólítanak meg, ha nem értem és nem tudok válaszolni :/ Egyetlen esélyed hogy ne őrülj meg, ha vadászol helyi magyarokat, de azzal meg vigyázz, mert sokan úgy veszik, hogy rájuk akaszkodsz. Hallgass a tapasztaltabbra és bírj ki még egy évet otthon, addig viszont vedd nagyon komolyan a nyelvtanulást. Utána nekiindulhatsz bátran, sokkal jobb lesz úgy.
2015. ápr. 10. 20:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Olyanok sokan vannak akik Sopronból ingáznak Bécsbe és alig beszélnek valamit németül.

De munka után itthon vannak...

Amúgy 1 év alatt meg tudsz tanulni elviselhetően angolul és utána már tovább tudsz lépni. De kemény lesz, főleg ha nincs hozzá túl nagy tehetséged

2015. ápr. 12. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!