Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Külföldön nyelvtudással...

Külföldön nyelvtudással kezdőként?

Figyelt kérdés
Angol és német nyelvet felsőfokon beszélem. Most végzek gimivel és jelentkeztem egyetemre. Félő hogy családi háttér miatt nem fogom tudni befejezni. Azon gondolkoztam hogy választok egy jó szakmát, cnc terület felől sok jót hallottam hogy nagy a kereslet a szakemberekre. Az ötlet: egyetem helyett Elmegyek cnc programozó tanfolyamra, majd Ausztriában munkat vállalok, es ha belefér egyetemen ott elvegzem majd a matek szakot . Szerintetek??

2014. ápr. 6. 19:23
 1/1 anonim válasza:
Ha beszéled a nyelvet,akkor bármire van reális esélyed.Az angoloddal nyilván meglennél lőve Ausztriában,de ha a német is megy,akkor mitől tartasz? Szedj össze 2-3ezer eurót,és kint is elvagy1hónapig míg nem találsz munkát.
2014. ápr. 7. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!