Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kereskedelem és marketing...

Kereskedelem és marketing szakkal milyenek az elhelyezkedési lehetőségek 2-3 nyelvtudással? Fontos!

Figyelt kérdés

Felvételi előtt állok és kicsit bajban vagyok a sorrend megjelölésével. Milyen esélyeim lennének a későbbi elhelyezkedésre erős angol és német nyelvtudással, illetve egy majdani 3. nyelvvel.

A jövőmet mindenféleképp külföldön képzelem el, terveim szerint az alapképzés után a mestert kint végezném. Vagy még arra gondoltam, hogy az első évet itthon elvégzem költségtérítésesen és utána megyek ki külföldre.

Sokan azt mondják Magyarországon nem lehet ezzel a szakkal elhelyezkedni, de nekem nem is ez a célom. 2-3 nyelvtudással ebben a szektorban milyen az elhelyezkedési lehetőség?

2014. jan. 25. 07:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Angol és német nyelvvtudással igen jók a lehetőségeid, így biztosan el tudnál vele helyezkedni, de persze fontos a szakmai nyelvismeret is, ahogy a kiváló kommunikálás és a szakmai tapasztalat. Milyen szak érdekel még?
2014. jan. 25. 07:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Még egy szakon gondolkodom, az eléggé különbözik ettől. Pszichológián. Nem tudom melyikkel jobbak a kilátások. Tudnál esetleg ebben tanácsot adni?
2014. jan. 25. 08:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha mindenképpen küföldre szeretnél menni, a pszichológiával nehezebb. A kereskedelem és marketing szakot ajánlom, a lényeg, hogy ne add fel és az akadályok se szomorítasanak el. A pszichológia szép, de a kereskedelem és marketing szakkal versenyképes fizetéshez juthatsz. Tanuldd szívvel, lélekkel, mert jó befektetés lehet, az nem talál munkát aki az egyetemet is csak félvállról vette!!
2014. jan. 25. 09:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Gyk-n szinte minden ötödik kérdező pszichológus szeretne lenni, tök jól hangzik, de nem azt takarja, mint amit elképzelnek. (7-9 év tanulás, sok elmélet, "klienssel" évekig nem találkozol)

Én a kermark mellett tenném le a voksom, méghozzá a bgf-en. Lehet, hogy nem itt a legjobb a kermark, viszont az iskolának, és a karnak (kvik) nagyon jó külföld kapcsolatai vannak.

2014. jan. 25. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!