Kereskedelem és marketing szakkal milyenek az elhelyezkedési lehetőségek 2-3 nyelvtudással? Fontos!
Felvételi előtt állok és kicsit bajban vagyok a sorrend megjelölésével. Milyen esélyeim lennének a későbbi elhelyezkedésre erős angol és német nyelvtudással, illetve egy majdani 3. nyelvvel.
A jövőmet mindenféleképp külföldön képzelem el, terveim szerint az alapképzés után a mestert kint végezném. Vagy még arra gondoltam, hogy az első évet itthon elvégzem költségtérítésesen és utána megyek ki külföldre.
Sokan azt mondják Magyarországon nem lehet ezzel a szakkal elhelyezkedni, de nekem nem is ez a célom. 2-3 nyelvtudással ebben a szektorban milyen az elhelyezkedési lehetőség?
Gyk-n szinte minden ötödik kérdező pszichológus szeretne lenni, tök jól hangzik, de nem azt takarja, mint amit elképzelnek. (7-9 év tanulás, sok elmélet, "klienssel" évekig nem találkozol)
Én a kermark mellett tenném le a voksom, méghozzá a bgf-en. Lehet, hogy nem itt a legjobb a kermark, viszont az iskolának, és a karnak (kvik) nagyon jó külföld kapcsolatai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!