Francia, török vagy olasz nyelv?
Francia.
Franciaország,Kanada,USA-New Orleans,afrikai országok. Itt mind használhatod. A törököt meg olaszt hol?
A francia a németnél valamivel könnyebb, a kiejtése meg az angol után nem lesz olyan húzós. Bár én nem tanulok franciául, csak ezt hallottam olyanoktól akik igen.
Ellenben én nem hiszem, hogy itt Magyarországon sokat használnád, a franciák kevésbé járkálnak ide. Persze ha kiköltözöl valahova messzire még jól jöhet.
Ha idegenvezető akasz lenni, akkor kb mindhárom nyelvet kell tudni kb középfokú szinten ott egy nyelvből nem lehet megélni.
A török tényleg hasznos, a francia is bár kimenni dolgozni szinte lehetetlen. Az olasz állítólag könnyebb mint a francia, de sztem mindennek megvan a maga nehézsége.
A francia az elején elég nehéz lesz, aztán mikor már eljutsz egy szintre sokkal könnyeb. Az angolra nem hasonlít a kiejtése és más egyéb se nagyon. (ha mélyre ásol benne találsz hasonló szavakat, de ahhoz elkell telnie egy kis időnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!