Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Kérlek nézzétek át az angol...

Kérlek nézzétek át az angol szövegemet hogy van e benne hiba!?

Figyelt kérdés

This is a stone house .The house is located in Portugal.

This house haven't got owned .The environment of the house is very quiet and peaceful .The house have beautiful outlook . Its too far from any city. There aren't any shops nearby .The door and the windows are very small . There isn't any power in the house . I dont want to live like that because its like a retro house.

2015. márc. 19. 15:22
 1/4 anonim válasza:

Első ránézésre, nem olyan rossz, csak nagyon nagyon sokszor használod a House szót. Ez mar kezd átmenni unalmassá!

The House is red. The house is old. (...)

Próbálj szinonimákat használni, mint pl. A building, place, stb

:)

2015. márc. 19. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

This house haven't got owned -> This house hasn't got an owner vagy This house isn't owned

The house have beautiful outlook -> The house has a beautiful outlook

Its too far from any city -> It's too far from any city

its like a retro house -> it's like a retro house

2015. márc. 19. 17:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Minden tiszteletem nektek nagyon szépen köszönöm!
2015. márc. 19. 17:11
 4/4 chtt ***** válasza:

Teljesen jó a kettes javítása, és az egyesnek is igaza vagyon, de én nem szinonimát használnék, hanem simán névmást.

This is a stone house. It's located in Portugal. It hasn't got an owner. The environment is very quiet and peaceful... stb.

Az utolsó mondatban azt akartad írni, hogy nem szeretnél így élni? Nekem picit fura, mert egy ilyen leírás után én biztos azt írnám, hogy nem szeretnék itt élni. :)

2015. márc. 19. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!