Ez a szöveg mit jelent? Lefordítanátok?
webforditas.hu
Ima bepiszkítja && a szobám is. Nevetek a legtöbb stupidistdolgon. Azt mondom, hogy a wrongedolgok a wronge-nál időzítik:/ cselekszem néma és könnyen dühössé válik. Ima flört :p én nem vagyok tökéletes és soha nem tervezem azt, hogy én vagyok szereti bball, softball, és a röplabdát én vagyok 13, elhiszi azt vagy nem. Én egy b*tch tudok lenni és általában:) vagyok én megszállott vagyok a telefonommal én vagyok a legvéletlenebb személy valószínűleg te Eva találkozni fog. De az éppen én,:) vagyok
Hát szerintem egyik fordítás sem jó igazán. Tele van szlenggel amúgy. Az ima azt jelenti hogy I'm a, tehát nem Ima flörtöl, hanem I'm a flirt=kacér vagyok.
Szóval:
Elfuserált (? ez nem biztos) vagyok, a szobám is. (tehát rendetlen) A leghülyébb dolgokon nevetek. Rossz dolgokat mondok a rossz időben. Hülyén viselkedem, és könnyen dühbe jövök. Kacér vagyok :P Nem vagyok tökéletes, és nem is tervezem, hogy az legyek, imádom a kosárlabdát, a softball-t és a röplabdát. 13 vagyok, hiszed vagy sem. Tudok szajha lenni, és általában az is vagyok. :) A telefonom megszállottja vagyok és én vagyok valószínűleg a legfurcsább (?) ember akivel valaha találkoztál. De ez csak én vagyok.
17/L
ha nem is a legtökéletesebb, de közel van hozzá ;)
Előző tök jót írtál!
Egy kis megjegyzés a randomhoz:
"The latest buzzword used amongst mindless teenagers as a way of showing just so utterly irreverent their predictable sense of humour is. Particularly dominant among English teens and University students, the word "random" or the act of being "random" is a desperate plea for others to recognise how totally against the grain of the norm you are and that you're really crazy and out there. Trouble is, being "random" is predictable, boring, moronic and extremely sad indeed."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!