Mitt jelent ez?
Arra vagyok kiváncs, hogy megy e a World of tanks a leírtak alapján (Acer ivonia w4) én amiröl ír a szöveg
Thanks, I also found this method as well after searching over the internet, and it does resolve the issue enough to make the mouse usable.
However, the mouse still lags occasionally..
Also, a new firmware update came out that resolves the issue with hdmi not supporting mirror mode.
Now, the mirror mode works, but it only outputs screen at the same resolution as the actual device...(which is 1200x 800...)
that's reasonable, I suppose..
I did try some games as I mentioned above,
and it seems mostly similar to what others have posted about gaming performance of other baytrail devices.
List of games I have tried are:
Diablo 3
League of Legends
World of Tanks
Bastian
Last Remnant (surprisingly fairly playable, except when there are lots of lights and particles)
Shadowrun Returns
Harthstone
The Walking Dead
Although all of these games are playable, some (like Diablo 3 and League of Legends) did not run as good as I expected them to.
"Köszi, én is ezt a módszert találtam az interneten keresgélve, és megoldja a problémát annyira, hogy használható legyen az egér.
Egy új firmware frissítés is kijött, amely megoldja azt a problémát, amikor a HDMI nem támogatja a mirror módot. Most a mirror mód működik, de csak akkora felbontásban jeleníti meg a képernyőt mint az igazi készülék teszi... (ami 1200 x 800...)
ez ésszerű, gondolom..
Kipróbáltam néhány játékot, ahogy már említettem feljebb is,
és nagyjából hasonlónak látszik azokhoz képest, mint amiket mások posztoltak ki a játékbeli teljesítményről és egyéb baytrail készülékekről.
A játékok listája, amiket kipróbáltam:
Diablo 3
League of Legends
World of Tanks
Bastian
Last Remnant (meglepően jól játszható, kivéve amikor sok fény és részecske van)
Shadowrun Returns
Hearthstone
The Walking Dead
Annak ellenére, hogy az összes játék játszható, néhány (mint a Diablo 3 és a League of Legends) nem futottak olyan jól, mint ahogy reméltem."
Az első bekezdésből kimaradt egy mondat.
However, the mouse still lags occasionally..
Viszont az egér még mindig laggol néha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!