Akinek nem eekezetes a billentyuezete, az mieert nem iir taaviiratstiilusban?
Figyelt kérdés
mint ahogy een teszem most.
?
lol
2014. dec. 27. 12:19
1/7 anonim válasza:
Mert így még szörnyűbb. Amúgy meg már szinte minden billentyűzetet át lehet állítani. Az ilyen emberek csak egyszerűen lusták.
2/7 anonim válasza:
Én ilyenkor inkább morzejelekkel írok, távirati stílusban, csak hogy megkönnyítsem az olvasó dolgát.
3/7 anonim válasza:
Én inkább a magyar helyesírást reformálnám meg, hogy úgy kelljen írni, ahogy a kérdező. Ugyanis programozó vagyok, és az ékezetes betűk kezelésével mindig csak a baj van :)
4/7 A kérdező kommentje:
mondjuk a taavirat nem hosszuu i, a billentyuuezet meg eepp hogy hosszuu uue...ezeket eliirtam, bocs de siettem.
Sztem amuugy toek vicces iigy iirni xD...fooeleg olyan szavakat, mint pl. vaalsaagdinamikaat aabraazoloo grafikon...v gyuueruues menyasszony, v vmi hasonloo
Amúgy én nem tudom, de nem reformálnám meg a helyesírást táviratstílusra...kicsit úgy néz így ki az íráskép, mintha finnül, vagy grönlandi inuit nyelven írnék.
2014. dec. 27. 18:32
5/7 anonim válasza:
"Én inkább a magyar helyesírást reformálnám meg"
"programozó vagyok, és az ékezetes betűk kezelésével mindig csak a baj van"
Fel sem merült, hogy esetleg az informatikai megoldásokat kellene megreformálni?
:)))
6/7 anonim válasza:
Hogy kell a billentyűzetet átállítani? Járt ide régen egy okostojás, aki mindig azzal jött, hogy a kódtáblát mennyire egyszerű átállítani, csak pár gombnyomás, mert ő már a '90-es években is mindig ezt csinálta, de az emberek inkább felvágnak azzal, hogy külföldről írnak, de az eszébe se jutott, hogy mi nem vagyunk informatikusok és lövésünk nincs, hogy kell átállítani pár gombnyomással a billentyűzetet.
7/7 anonim válasza:
Bal CTRL+Shift vagy Bal Alt+Shift.
Amúgy google a barátod. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!