Angolul hogy van az alábbi mondat?
Figyelt kérdés
Édesanyám konyhájában barátommal szenteste? My mother's kitchen with my friend ... eddig jó? és aztán?2014. dec. 25. 10:55
1/8 anonim válasza:
Nem jó. :) In my mother's kitchen with my friend/boyfriend on Xmas Eve?
2/8 anonim válasza:
kellene állítmány abba a mondatba
3/8 chtt válasza:
"kellene állítmány abba a mondatba"
Ha képaláírás, nem feltétlenül - az első szerintem tökéletes. :)
4/8 A kérdező kommentje:
In my mother's kitchen with my childhood friend on Xmas Eve. Ez így azt jelenti, hogy édesanyám konyhájában én a gyerekkori barátommal szenteste? A childhood friend egyszó vagy így ahogy van kettő? Köszi!
2014. dec. 26. 11:54
6/8 anonim válasza:
""kellene állítmány abba a mondatba"
Ha képaláírás, nem feltétlenül - az első szerintem tökéletes. :)"
a képaláírás nem mondat
7/8 chtt válasza:
"a képaláírás nem mondat"
Az igaz... :)
8/8 chtt válasza:
vagy nem?
de most komolyan - tényleg nem mondat? (legalább a magyarban? -- beírtam az előbb, hogy igaz, elküldtem és aztán elbizonytalanodtam
le lehet pontozni, ha gondoljátok, de tényleg nem tudom - igaz, soha nem is gondolkodtam rajta; az életben, beszéd közben meg valahogy nem osztályozom a dolgokat, hogy most mondatot mondtam, most hiányos mondatot, most képaláírást, stb. (*pirul*)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!