Ha megkérlek szépen nem segít nekem valaki? Kommentálnátok nekem néhány szóban ez az idézetet? '' Este mai bine sa nu facem o scoala deloc decit sa facem o scoala rea''- Titu Maiorescu
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez egy magyar oldal, én egy magyar lany vagyok aki Erdelyben el es kerik a roman nyelvet ami nagyon nehez, kerlek ha barki tudna segiteni a tovabb haladasomban irjon, varom valaszaitokat! :)2014. dec. 11. 16:53
1/1 anonim válasza:
"Sokkal jobb nem járni iskolába, mint rossz iskolába járni." és románul van.
harminc fölött vagyok, három különböző iskolában futottam neki a 9. osztálynak, mivel nem tudott semmilyen szinten lekötni nem fejeztem be egyiket sem. a hagyományos oktatási intézmények kora lejárt.. ha megtanulsz túlélni, jól élni, boldogságban, szeretetben, természettel és emberekkel karöltve.. megtalálod azt ami valóban érdekel és minden nap cselekedsz is ennek érdekében, egy napon majd sokkal többre viszed és boldogabban mint az iskolában szocializáldott társaid. kitartás és a magadba vetett hit a kulcs. ha olyan emberek társaságát keresed akik ebben megerősítenek, a siker garantált. hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!