Angol! Valaki lefordítaná nekem ezeket?
Hello! A nevem XY. és diákmunkát keresek. Minden nap délután 16:00-tól érek rá 20:00-ig. Bírom a fizikai munkát, főleg istállóban dolgoznék szívesen, lovak mellett. Imádom őket! Lovagolok is rendszeresen, értek hozzájuk. Főleg Doroghoz közeli lovardák érdekelnének, de magánszemélyhez is megyek. Olyan 25-30 ezer forint körül szeretnék dolgozni. Hétvégén (szombaton) akár egész délután tudok dolgozni.
Kicsit magamról: tizenöt éves vagyok, gimnazista. Jól tanulok, szeretem az állatokat. A barátaim szerint rendes vagyok.
Nekem a lovak az elsők. Minden álmom, hogy velük dolgozhassak. Ha érdekel hívj a következő számom:(odaírom a számot)
"Hello! My name is XY, and I am looking for student work from 4 pm to 8 pm every day. I can work physically. Especially, I wold like to work in a stable/barn, with horses. I adore them! I ride horse regularly, I'm competent with them. I'm interested in horse farms near Dorog, but I also can work for individuals. My ideal salary would be around 25000-30000 Ft. On weekend (mainly Saturday), I could work all afternoon.
Some informaton about me:
I am 15 years old, I go to high school. I learn well, I love animals. My friends consider me nice. Horses stand on the first place to me. My dream is to work with them.
If you are interested, call me on this phone number:(...)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!