Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lefordítaná valaki?

Lefordítaná valaki?

Figyelt kérdés
Do you want to restore your computer using System Restore? Startup Repair can try to restore yout computer to an earlier point time when it worked correctly. This repair will not change personal data, but it might remove some programs that were installed recently. You cannot undo this restoration.
2014. nov. 20. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Helyreakarod állítani a számítógéped a Rendszer helyreállítás segítségével? A javítás indítása megpróbálja helyreállítani a számítógépet egy korábbi állapotba,amikor az jól működött. Ez a javítás nem változtatja meg a személyes adatokat,de eltávolíthat néhány nemrég telepített programot. Ezt a helyreállítást nem tudod visszacsinálni.
2014. nov. 20. 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Előző vagyok,de annyit hozzátennék,hogy nem jól fordítottam.Mert Startup Repair is lehet és akkor az <> System Resore-val.

[link]

2014. nov. 20. 21:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Thank you!
2014. nov. 21. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!