Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy magyarázzam el neki németül?

Hogy magyarázzam el neki németül?

Figyelt kérdés

Szóval rajzolnom kell valamit valakinek, de nem értem, hogy gondolja. Nem tudom, hogy ugyanazokat a képeket rajzoljam, amiket megadott, csak máshogy kell kinézniük. Szóval ha megadott egy repülőt, nekem is repülőt kell-e rajzolnom, csak más fajtát, mint amilyet ő rajzolt. Vagy pedig teljesen más képeket, tehát mondjuk ne repülőt hanem egy lovat..

Erre jutottam, de nem tudom, mennyire érthető:

Jetzt denkst du daran, dass ich ganz andere Bilder zeichnen soll (kein Haus, kein Flugzeug, kein Baum..) oder die Bilder soll gleiche Sachen darstellen, nur sie dürfen nicht genauso aussehen, also ich soll anders zeichnen?

Vagy valaki érthetőbben le tudná írni németül?

Kérlek segítsetek, mert fontos! Köszönöm!

2014. nov. 15. 14:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Meinst Du, soll ich andere Bilder zeichnen (nicht Haus, Flugzeug und Baum), oder die selbe, nur sollen nicht genau so aussehen?

A szövegedben a daran felesleges.

egyesszám:

der Bild soll

többesszám:

die Bilder sollen

2014. nov. 19. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!