Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Oroszul tanulók! Miért választ...

Oroszul tanulók! Miért választottátok ezt a nyelvet?

Figyelt kérdés
Mennyi idő volt megtanulni olvasni,

2014. szept. 17. 17:54
 1/4 anonim válasza:
80%
Egyre több a magyar-orosz kapcsolat a marketingben.:) meg ha angolt tanulsz sokkal könnyebb és jobb az orosz.:)
2014. szept. 17. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem az orosz irodalmat, és a könyveket el akartam olvasni eredeti nyelven is. Oroszul olvasni pedig egy óra alatt meg lehet tanulni, de persze ahhoz, hogy olyan sebességgel olvass, mint magyarul, nyilván több idő kell.
2014. szept. 18. 16:31
 3/4 anonim válasza:

Az "1 óra alatt olvasni oroszul" mondattal vitatkoznék. Gagyogva meglehet tanulni, ezt nem vitatom, de az nem olvasás. Ahhoz, hogy szép legyen a hangos olvasás (is), ahhoz vmivel több kell. Nem tudom, mennyi, mert én általánosban tanultam meg olvasni, arra nem emlékszem.

A kérdezőnek:

ne tartson vissza az, hogy mennyi idő megtanulni olvasni, sokkal inkább nehezebb a nyelvtana. Én is tanulom, lassan haladok, de jobban szeretem, mint az angolt.

2014. szept. 19. 21:39
 4/4 anonim válasza:
Megfogott a kultúra, a városok, maga Oroszország megtetszett.Immáron második éve tanulom az oroszt és imádom. Sőt, sokkal jobban szeretem mint az angolt! Néha azért még nekem is nehezemre esik az olvasás, nem lehet 1 óra alatt megtanulni...Hónapok, évek kellenek! Persze mindez a nyelv érzékedtől is függ. :)
2014. szept. 25. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!