Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Az interneten hol lehet japán...

Az interneten hol lehet japán nyelvet tanulni vagy programot letölteni amin tanulhatom a japánt?

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:

MD5: E6145BF3A5A29AA8085488277E0609E2

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. jan. 17. 22:01
 2/10 anonim ***** válasza:

[link]

sok sikert!

2010. jan. 18. 09:37
 3/10 anonim ***** válasza:
köszönöm mindkettőtöknek a kérdező helyett is, belekezdtem a tanulmányozásába:D
2010. jan. 18. 13:46
 4/10 A kérdező kommentje:
kössz mind2nek hogy segitetetek 100+1 Kössz
2010. jan. 18. 14:25
 5/10 anonim válasza:
Torrenten vagy hasonló helyen keress rá a Rosetta Stone programra...ezerféle nyelvet lehet betölteni, köztük a japánt is. Mindenféle feladatok vannak, abszolút primitívtől a középfokig segít. Tényleg jó, mindenkinek csak ajánlani tudom, akármilyen nyelvből...
2010. jan. 24. 10:38
 6/10 anonim válasza:
[link] -Én is vetemedtem japán-tanulásra,ami kb. 3 napig tartott..hasznos oldal,mindent megtalálsz itt.-Angoltudás szükséges az oldalhoz!
2010. jan. 24. 20:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Kitartóbb voltál mint én, nekem 2 napig tartott:D
2010. jan. 24. 20:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem a gmail fordító úgyis lefordít mindent,de itt is tanulhatok minden nyelven a fordítóban.Csak az a baj mindent szóra fordít és nem a nyelvre rendesen.Az www.eduverzum.hu ahol ingyen angolt tanulok.De a japán nyelv nem ingyen van,de legalább van tanárod akivel konzultálhatsz.
2010. jan. 25. 18:11
 9/10 anonim válasza:

[link] Itt letölthetsz két fajta japán nyelvű könyvet (mind kettő két részes). Genki és Minna no Nihongo. Ezek a nyelvtant magyarázzák.

[link] Ezen az oldalon kanjikat, szavakat, alap nyelvtant tudsz tanulni. (az N5- ös a kezdőszint. (angol nyelvű)

[link] Hiragana, Katakana táblázatok. Nyelvtan, szavak kezdőtöl haladó szintig (angol)

[link] Hasonló az előzőekhez (angol)

[link] Ez egy ingyenesen letölthető szótár program, nekem is van és nagyon szeretem. Van benne angol- japán japán angol szókeresű. Szöveget is lehet vele szerkeszteni, beírom romajival a japán szavakat és kanjival, meg hiraganával írja ki nekem autómatikusan. A jelentést is felé írja angolul.

És persze a kedvencem: [link] Ez magyar, és van nyelvtan, szavak, feladatok magyarázatok, Katakana,Hiragana táblázat.

Sok hasonló lap van egyébként, csak angol nyelven.

2010. jún. 25. 12:58
 10/10 anonim válasza:
Ja, bocsánat! Az első sorban "japán nyelvű könyv" helyet "magyar nyelvű könyvet" akartam írni. :-DD Az előző voltam!
2010. jún. 25. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!