Sos Mit jelent ez az arab irás?
Sziasztok.Ezt irta nekem egy egyiptomi ismerösöm....és nem tudom,hogy mit jelenthet,mivel nem tudok arabul se beszélni,se irni,se olvasni :(
Aki esetleg ért belöle valamit,irja meg.Köszi
ime a kép:
Fordítás:
Az ismeretlen szerelem, az ismeretlen szerelmed.
Lehet titkos,vagy titkolt is.
A másik kettő a teljes neve,amit nem írok ide,csak rövidítve: Mohamed A-S Abdulrahman T.. A kis szócska szerelmedet jelent.
Azta!!!!!!!! :O
király vagy.
Mostmár azért elmesélem a dolgot,mivel ennyit segitettél.
Én férjnél vagyok,külföldön élünk.Ez a srác,aki nagyon kedves,aranyos,a szomszédunk és összefirkálta itt az egyik füzetemet.Aztán kiderült,hogy talán érez irántam valamit...és most egy kicsit megromlott a viszonyunk,férjem miatt is.Megtaláltam a füzetet és mostmár tudni akartam,hogy mit is jelentenek ezek az " üzenetek".
Köszönöm szépen,sokat segitettél!!
Már meggondoltam,és megmondtam neki,hogy nem lehet közöttünk semmi.Ezért is romlott meg a viszony,amit sajnálok,mert nagyon jó barátok voltunk.
Nem közömbös számomra,és talán ezért is akartam tudni,mi van irva a papirra,de ha választanom kell,természetesen a család és a béke a legfontosabb.
Honnan tudsz ilyen jól arabul olvasni-fordítani??
uuuuuuuu
na ezt szeretem az arabokbaan!!!
nem riadnak el egy férjes asszonytól,és akkoris megpróbálják
titokzatosak és romantikusak
ahhwww
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!