Hogy van angolul a rakott krumpli?
Vagy esetleg: Potatoes, with eggs, and sausages. And some cream... U know :)
Bocsi de olyan jót nevettem magamon :)
ó köszönöm a még pluszban válaszolóknak, azóta már layered potatonak írtam:) meg lett kérdezve egy angol srác és soha nem hallott még ilyenről:D de egy kint élő barátom layerednek mondta, így elfogadtam azt:D
az a baj amúgy az ilyen amerikai kifejezésekkkel, hogy mi iskolában british english-t tanulunk és ott nem minden ugyan az sajnos, a tanárom meg simán belém köt hogy ilyen szó nincs:D de azért tényleg köszönöm
Én nem tudom, de ma este az volt nálunk a vacsora.
Esetleg küldj neki képet róla vagy írd le mi kell hozzá és hogy készítik és kérdezd meg náluk mi a neve.
Nekünk régen nagyon szuper angoltanárunk volt (tanítani ugyan nem tudott) de mindig mesélt ilyen különlegessgeket, hogy mit hogy hívnak pl töltött káposztát, rakott krumplit, lecsót, paprikás krumlit stb. Csak sajnos már nem emlékszem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!