Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Azt hogy fordítanátok le...

Azt hogy fordítanátok le magyarra, hogy "I suck"?

Figyelt kérdés
abban az értelemben, hogyha valaki saját magára mondja, pl "oh my God, I suck!" tehát mintegy lehúzza vele saját magát, így mire fordítanátok?
2014. aug. 7. 21:48
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

szívok mint a torkos borz

Angliában láttam olyan pólót egy discóban, hogy "sorry girls, I suck dicks", de gondolom, te nem erre gondoltál most.

2014. aug. 7. 22:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja, nem erre :D
2014. aug. 7. 22:30
 3/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
Azt a szót, hogy suck, nem csak a szívásra lehet lefordítani (persze elsősorban ez a jelntése). Magyarul inkább olyasmit mondunk, hogy "szar vagyok". Például amikor azt mondják, hogy "you suck", vagy "life sucks", az azt jelenti, hogy "szar vagy" (valamiben), illetve hogy "szar az élet" (ami persze lehet szebben kifejezve az is, hogy az élet szívás).
2014. aug. 7. 22:31
 4/6 anonim ***** válasza:
A masodik valasz a helyes!
2014. aug. 7. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Rendszeresen szopok. Az I failed rendszeres megtapasztalása.
2014. aug. 7. 23:01
 6/6 anonim válasza:
"bena vagyok"
2014. aug. 9. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!