Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valaki segítsen! Hogy fordítan...

Valaki segítsen! Hogy fordítanátok ezt le magyarra?

Figyelt kérdés

I stood at the shore and spoke to the ocean

I stood in the water and let my guts spill

I said,

"You and me, we're not so different—

I see my reflection in all that you do..."

Az elejét és a végét értem,viszont a második mondatnál nem tudom összerakni,mert valami olyasmi jelentését ismerem ennek,hogy "hagytam a beleimet kiömleni",viszont ez így nem nagyon kapcsolódik a szöveghez.Van esetleg valami más jelentése,amivel már érthetőbb?

2013. szept. 8. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt találtam:

[link]

Szóval bevallani valamit,vagy elmondani olyan problémákat amiket nem sok mindenkinek mondanál el.

2013. szept. 8. 13:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm :)

És arra esetleg nincs valami ötleted,hogy ezt hogy lehetne beágyazni a szövegkörnyezetbe,úgy hogy magyaros legyen?

2013. szept. 8. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Nincs mit :)

Hát mindenhova nem lenne jó fordítás,de szerintem ebben a szövegben a"kiöntöttem neki a lelkemet" simán működhet.Először ez jutott eszembe mikor olvastam a definíciót,aztn rájöttem hogy sok helyre nem illene ez a fordítás,de ide igen.

2013. szept. 8. 14:41
 4/4 anonim ***** válasza:

A parton álltam és az óceánhoz beszéltem

A vízben álltam és elmondtam minden bánatom

Azt mondtam

Mi ketten nem vagyunk annyira különbözőek

Bármit is teszel, abban meglátom a tükörképemet.

2013. szept. 8. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!