Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent, hogy We move...

Mit jelent, hogy We move house? Azt jelenti, hogy beköltözni egy házba?

Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elköltözünk.
2014. júl. 28. 20:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem,köszi!
2014. júl. 28. 20:40
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Ez így értelmetlen.
2014. júl. 28. 21:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Pedig egy nyelvtani teszt része volt.
2014. júl. 29. 09:37
 5/8 anonim válasza:
Elkoltozunk. Nen ertelnetlen. Mi is igy tanultuk. Ossze lehet rakni meg egy 2es angolosnak is.
2014. aug. 2. 08:55
 6/8 Yehudina ***** válasza:
Egyértelműen, 100 %-ban azt jelenti, hogy "elköltözünk". Semmi mást, még akkor sem, ha valaki értelmetlennek találja, és még akkor sem, ha a válaszomat 50 %-ra értékelik.
2014. aug. 2. 09:38
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Azt jelenti hogy "elköltözünk".

És még mielőtt valaki okoskodni próbálna, nekem felsőfokú angol nyelvvizsgám van.

2014. aug. 3. 15:44
 8/8 anonim válasza:
Ez szerintem is így önmagában nem értelmezhető.Az igeidővel is vannak gondok, ugynis egyszerű jelenidővel a folyamatosan ismétlődő, rendszeres dolgokat fejezzük ki és tudtommal ebbe a kategóriába nem sorolható a költözés. Legalábbis én senkit nem ismerek, aki minden kedden egyik házból a másikba költözne. Másrész hiányzik belőle az előljáró szó is, nem volna rossz tudni azt is, hogy ki vagy beköltözünk abba a házba. Szóval ez így ahogy van, elég szerencsétlenül van leírva. Max annyit jelenthet, hogy házat visszünk magunkkal és mindezt rendszeresen tesszük. Talán ez a foglalkozásunk? Házköltöztető? Végülis amerikában ez elég elterjedt, hogy felpakolják a trailer-re aztán uzsgyi. De ugye akkor meg kellene a house-nak a többesszáma, mert nem egy házat költöztetnek, abból elég nehéz lenne megélni.
2014. aug. 4. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!