Egy nagyon jó németes lefordítana nekem 2 rövid mondatot?
Fontos lenne hogy tényleg helyes legyen,szóvalcsak az írjon aki tutira tudja!
Tehát:
"A pénz csak a lusta lányokat nyűgözi le. Ha egy nő keményen dolgozik, egy gazdag férfi csak egy bónusz, nem pedig létfeltétel."
Bocs, én nem tudom biztosra, ezért inkább nem is írom le, ahogy kérted. Viszont ajánlanám a wer-weiss-was nevű GYK-hoz hasonló német oldalt, ott tedd fel ezt a kérdést. Persze németül kérdezd. Hamar fog rá válasz érkezni olyanoktól, akik németek, csak magyart tanulnak, itt élnek, vagy épp kinti magyarok. Ők 99,9%-ban helyesen fordítják magyarról németre a szövegeket.
Hasonló oldal a gutefrage, ismertebb is, de én mégis inkább a www-t ajánlanám, ott megbízhatóbbak az emberek.
Mi az hogy nem enged? Mit ír?
Jobb oldalt rámész a registrieren-re, megadsz egy nevet, amit még senki sem használ és egy email címet, amivel még nem regisztráltak. A többit nem kell kitölteni, ha nem akarod, csak az utolsó lehetőségnél legyen kipipálva. Aztán kapsz pár perc múlva egy levelet, amiben megkapod a jelszót. Az email címeddel és azzal a jelszóval tudsz belépni. Aztán kattints a piros Fragen? Fragen! szövegre.
De lehet, hogy regisztráció nélkül is tudsz kérdezni, mert akkor is ott van a piros fragen szöveg. Próbáld meg, én még nem próbáltam, de úgy néz ki, lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!