Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Milyen nyelven beszélnek a...

Milyen nyelven beszélnek a svédek?

Figyelt kérdés
Ne, hogy azt írjátok, hogy svédül mert csak nem! Valami dán nyelvhez kapcsolódóan beszélnek, de nem tudom éppen ezért írtam ki ezt a kérdést nektek, hát ha ti tudtok valamit.

#nyelv #Svédország #svéd #PewDiePie #27.000.000 feliratkozó #stb....stb...
2014. máj. 31. 17:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Ki a fene jár ide lepontozni a válaszadókat?A svédek talán nem svédül beszélnek, vagy mi van?
2014. jún. 3. 12:52
 12/14 anonim ***** válasza:
82%

Én mindenkit felpontoztam, még azt is, aki butaságot mondott.

Egy alapvetően idióta kérdésre veszem a fáradtságot és válaszolok, de igazából nem tudom, minek, ha magasabbra értékelnek egy téves választ, mint az enyémet. Biztosan minden kedves pontozó beszél svédül, sőt vágja az összes dialektust, és tisztában van a svéd-dán viszonnyal is. Legalábbis jobban, mint én. Biztosan ők is végignézték a Svenska Dialektmysterier című sorozatot, és biztosan tapasztalták már azt is, ahogy a híradót nézve a felirat olvasására szorulnak, mert nem értik a vidéki svéd néni beszédét.

Már csak a kulcsszavakat megnézve is jelenteni fogom a kérdést, de valójában a pontozókat kéne jelenteni. Kár, hogy azt nem lehet.

Gratulálok a tipikus magyar mentalitásotokhoz!

És még hogy hazaáruló, aki elhagyja az országát..

2014. jún. 3. 14:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Hazaáruló,hogy ne írjam le,hogy kid ,te! Nyomorogj és halálodig fizesd a hiteled otthon! Sokkal de sokkal édesebben gondol egy külföldre kényszerült magyar a hazájára,mint a tefajtád,aki veri a mellét,hogy mekkora hazafi!
2014. júl. 11. 14:15
 14/14 anonim válasza:
indoeurópai/germán nyelven, azon belül skandináv nyelven; a norvég és a dán nyelv is idetartozik
2014. okt. 24. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!