Hányan beszélnek angolul Magyarországon?
A "beszél" alatt arra célzok, hogy nem mekegve-makogva dobálják az angol szavakat egymás után, hanem tudatosan beszélnek angolul és folyékonyan. Esetleg egy link sokat segítene, én is kerestem, de őszintén szólva se pontos számot, sem százalékos meghatározást nem találtam.
előre is köszönöm a segítséget!:)
Kereső: nyelvtudás, statisztika 30 másodperc. A feljövő oldalon a szükséges alcím (nyelvtudás) megkeresése további 30 másodperc.
Azért légy óvatos a népszámlálási adatokkal! Ott az ember csak úgy beírja azt, amiről úgy gondolja, hogy ő beszéli, szóval a mekegve-makogva is beleszámít. :)
Arról, hogy hányan beszélnek tudatosan, folyékonyan, könnyen érthetően angolul, egy elég nagyszabású felmérés kéne, ahol nem csak bemondja az ember, hogy milyen nyelveket beszél, hanem tesztelik is a tudását. Én nem tudok róla, hogy ilyen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!