Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Miért nevezik a homoszexuáliso...

Miért nevezik a homoszexuálisokat melegeknek?

Figyelt kérdés
Honnan jön ez a kifejezés?
2009. dec. 23. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Hipózzák (cloroxozzák) a négert.
2009. dec. 23. 19:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Tessék?
2009. dec. 23. 19:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Valami olyasmiről halottam hogy a homo vagy a homosexual-jelentése-szexuálisan túlfűtött, és gondolom ebből jött a meleg.
2009. dec. 24. 00:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszoló nagy baromságot írt. A homoszexuális (homosexual) azt jelenti, hogy az ember a saját nemét preferálja, nem pedig túlfűtöttséget. Az promiszkuitás, vagy hogy a bánatba írják.

Igazából csak úgy jött, mert kellett egy szó, amit mindenki megért (lévén egyszerűbb, mint a "homoszexuális" szavunk) és nem sértő a melegekre nézve.

2009. dec. 24. 11:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy mit jelent, és hogy pontosan nem azt jelenti, de a válaszoddal te se adtál pontos választ, nem igaz hogy kellett 1 szó, ami üssünk a hasukra "meleg" lett, az én válaszom jó, erről már olvastam is, és benne is volt, hogy ez nem pontos kifejezés ez az "szexuálisan túlfűtött" mert az heterókra ugyanúgy igaz.
2009. dec. 24. 12:27
 6/10 anonim ***** válasza:

homo: egy, azonos

innentol mar te is tudsz kovetkeztetni. :D

2009. dec. 25. 22:24
 7/10 A kérdező kommentje:
De miért MELEG?
2009. dec. 26. 11:10
 8/10 anonim válasza:
61%
MERT NEM HIDEG
2009. dec. 26. 23:58
 9/10 anonim válasza:

Az előttem szólónál van az igazság :D:D

Goon

2009. dec. 27. 21:23
 10/10 anonim ***** válasza:
itt gyk-n mondta vki (tehát nem megbízható forrásból tudom : D), hogy egy régi tévhitből alakult ki: régen azt hitték, nekik melegebb a bőrük, vagy mi. De mondom, ezt csak itt válaszolta vki ugyanerre a kérdésre.
2012. jún. 16. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!