Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Nektek nem volt olyan, hogy...

Nektek nem volt olyan, hogy megkedveltétek a (magán) nyelvtanárotokat és picit fura volt olyan hirtelen elbúcsúzni?

Figyelt kérdés
Pár hónapig jártam magántanárhoz, most fogok vizsgázni és valószínűleg sikerülni is fog, szóval többször nem megyek órára. Már közben is feltűnt, hogy tulajdonképpen élveztem órára járni, szóval hiányozni fog. Nektek nem volt hasonló? Mit csináltatok?

2014. ápr. 24. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez hasonlo, mikor ballagsz egy iskolabol. Hosszabb ideig azokkal az emberekkel voltal, emlekek kotnek hozzajuk.

Ezt a tudast gyakorolni is kell es fent kell tartani, ugyhogy biztos nem artana a tanarral elbeszelgetni idonkent. Jo, hogy kedvelted a tanarnot, mert igy megtanultad amit kellett. En soha nem tanultam meg igazan zongorazni, mert nagyon unalmas volt a tanarno. Most mar banom.

2014. ápr. 25. 10:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. ápr. 25. 12:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Továbbra is járhatsz hozzá csökkentett óraszámban.
2014. ápr. 25. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!