Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Honnan lehet tudni, hogy egy...

Gallits Gábor Csaba kérdése:

Honnan lehet tudni, hogy egy nyelv beszélői mire fektetik leginkább a hangsúlyt?

Figyelt kérdés
Tehát hogyan tudnék elkezdeni úgy gondolkodni,mint egy másik nyelvet beszélő személy?Több szempontból is nagyon fontos lenne ez nekem,azért gondoltam,hogy itt megpróbálok segítséget kérni ez ügyben.
2014. márc. 27. 18:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát a legjobb, ha a nyelv anyanyelvi beszélői között élsz, mivel úgy tudod a legjobban megismerni őket, de gondolom ez evidens.

Ha ez nem is megy, akkor maga a nyelv tanulgatása is egy odavezető út. Emiatt nem teljesen értem a kérdésedet, mivel igazából minnél jobban tudod a nyelvet, annál jobban átáll az agyad az ő gondolkodásmódjukra - és nem pedig fordítva!

2014. márc. 31. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!