Fontos! Szerintetek sikerült a szóbelim vagy sem? (angol, középfok)
Figyelt kérdés
Annyira magabiztos voltam előtte, de most már úgy érzem hogy rossz voltam :S Az elején nem értettem mikor a személyimet kérte, utána a személyes kérdésről tudtam beszélni, de ott is volt egy kérdés amit csak példával értettem meg.
Aztán a fő témánál úgy érzem hogy nem volt meg az öt perc, de ott tudtam válaszolni a feltett kérdésekre is.
A szituációnál meg úgy érzem hogy nem voltam elég kommunikatív :S
Tudom majd a magnó is fogja befolyásolni, de nekem olyan fontos lenne hogy sikerüljön :S
Ti mit mondtok? Nektek volt olyan a szóbeliteken hogy leblokkoltatok?
2014. márc. 20. 12:12
3/3 anonim válasza:
Nemrég szóbeliztem én is angolból. Oda állítottam hogy semmiség. Be mentem meredten néztem ki üres fejemből... 60%-al meg lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!