Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ha találtok benne hibát...

Ha találtok benne hibát kijavítanátok? (angol)

Figyelt kérdés
I think when we born, we are exactly the same. We are all tiny,crying humans and we want just one theng:being with our mother. In my opinion not just our actions decide to/that what and which we are in rearly. Mostly people living around you and your environment define us. Unfortunately lived in a bad area with criminals. Perhaps he would becames good in good society. But, it didn't happend.He didn't care about human lifes. He was a killer.

2014. márc. 10. 18:52
 1/8 A kérdező kommentje:
thing*
2014. márc. 10. 18:55
 2/8 anonim ***** válasza:

and we wantED just one thIng

not just our actions DEFINE what we are really like.

Unfortunately WE (VAGY VALAKI MÁS?) lived in a bad area with criminals.

Perhaps he would becOme

But, it didn't happen

human lives

elsőre hirtelen ennyi.

2014. márc. 10. 18:57
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2014. márc. 10. 19:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de annyira sok benne, hogy nem is értem.

In my opinion not just our actions decide to/that what and which we are in rearly

itt mit akartál?

2014. márc. 10. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

I think when we're born, we're all equal. We're all tiny, crying human beings and we only want one thing: to be with our mother. In my opinion, not only our actions decide who we are (itt nem vagyok biztos, mire gondoltal az eredeti mondattal, de felteszem, hogy valami ilyesmire).

Mostly, people living around us and in our environment define us. Unfortunately (itt az alany kimaradt es nem teljesen vilagos, mire gondolsz, ezert igy irom:) he lived in a bad area surrounded by criminals. Perhaps he would have become good in a good society. But it didn't happen. He didn't care about human lives. He became a killer.

(leginkabb nyelvtani szempontbol irtam a javitasokat, szovegkoheziora es jelentestartalomra nem figyeltem, mert nem mindenhol vilagos, mire gondolsz es mi a tartalmi szandekod a mondatokkal)

2014. márc. 10. 19:04
 6/8 anonim ***** válasza:
5-ös nagyon jó!
2014. márc. 10. 19:05
 7/8 anonim válasza:

I was born.

You were born.

to be born.

"Születve lenni". I was born in 2014. "2014-ben szültek meg/lettem megszülve". Kicsit ridegen hangzik, de náluk ez van.

Lehet, hogy más hiba is van, én már itt leálltam írni.

2014. márc. 10. 19:06
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek:)
2014. márc. 10. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!