Valaki ezt leforditaná magyara? Nagyon sokat segitene köszönöm előre is aki segít .
Katja Fahrt von Jena nach Berlin. Sie kommt am Bahnhof Zoologischer Garten an . Zuerst macht sie eine Statdrundfahrt.
Dann ruft sie Frau Meinberg an. Das ist die tante von Justyna. Sie kann bei Frau Meinberg übernachten . Frau Meinberg wohnt am Nollendorfplatz . Die Stadtrundfahrt mit dem bus linie 100 macht Katja Spaß . Im dem bus sitzt sie oben und hört eine music-cd. Sie Fáhrt durch den BEzirk BErlin.Mitte . Sie sieht den REichstag ,das Bundeskanzleramt, die Friedrichstraße, das Brandenburger Tor und das Marlene-Dietrich-Museum. Dann fragt sie nach dem Weg und fáhrt mit dem Bus und mit der U-Mahn zu Frau Meinberg.
Ezt a szöveget kénne magyara forditani Előre is kőszőnőm !:)
Katja Jena-ból Berlinbe utazik. A vasútállomásról a botanikus kerten (? jobb szót nem tudok rá) át jön. Először megnézi a várost. Azután felhívja Meinberg asszonyt. Ő Justyna nagynénje. Ő (mármint Katja) ott maradhat Meinberg asszonynál. Meinberg asszony a Nollendorf téren lakik. A városnézés busszal nagy örömet okoz Katja-nak. A buszban fent ül és egy zene CD-t hallgat. Keresztül utazik Berlin belvárosán. Látja a tanácsházát, a Szövetségi Kancelláriát, a Friedrich utcát, a brandenburgi kaputés a Marlene-Dietrich Múzeumot. Aztán kérdez az útvonalról és utazik a busszal és metróval Meinberg asszonyhoz.
Hány éves vagy? o.O
Katja fährt von Jena nach Berlin. Sie kommt am Bahnhof Zoologischer Garten an . Zuerst macht sie eine Statdrundfahrt.
Dann ruft sie Frau Meinberg an. Sie ist die Tante von Justyna. Sie kann bei Frau Meinberg übernachten . Frau Meinberg wohnt am Nollendorfplatz . Die Stadtrundfahrt mit der Buslinie 100 macht Katja Spaß . In dem Bus sitzt sie oben und hört eine Music-CD. Sie fährt durch den Bezirk Berlin-Mitte . Sie sieht den Reichstag, das Bundeskanzleramt, die Friedrichstraße, das Brandenburger Tor und das Marlene-Dietrich-Museum. Dann fragt sie nach dem Weg und fährt mit dem Bus und mit der U-Bahn zur Frau Meinberg.
Kőszi az első válaszolonak ... (16) Ez házi feladat amugy..
Második válaszolo :O Nem azt kértem hogy ird le még1x a német szöveget..
#1: Az nem botanikus kert hanem állatkert, jesszus, azért hülyeségért nem mész a szomszédba!
Zoológia - állatokkal foglalkozó tudomány, ebből ki lehetett volna találni :P
Második válaszolo :O Nem azt kértem hogy ird le még1x a német szöveget..
--------------
Tudom, csak a hibákat javítottam ki a szövegben, mert nagyon csípte a szememet!...:))
#1 vagyok
Tisztában vagyok vele, mi a Zoológia.
Én is észrevettem a hibákat (U-Mahn :D), különben nem tudtam volna lefordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!