Hogyan becézik az USA-ban a Victoria nevet?
Figyelt kérdés
Én a "Vic"-re gondoltam leginkább, de nem tudom, az jó-e. Ha írtok vmi becenevet, akkor írnátok mellé, hogyan ejtjük? Előre is köszi:* 2014. febr. 22. 22:38
1/8 piriiiiii válasza:
Én olyanról hallottam, hogy Tori.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi:) Valaki tudja, hogy a Vic is jó-e?
2014. febr. 22. 23:04
3/8 anonim válasza:
Mi az, hogy jó-e?:) Bárkit becézhetsz bárminek:)) pl Mucikám, Honey, Pici, vagy tök más pl Művésznő, ilyen becenevet is hallottam már, sőt Múvésznó:D:D:D Vagy pl Szatmári mondjuk Miksa, azt is pl becézhetik Szaszának, de még Gazsinak is--- kivéve persze, ha kifogása van ellene:) (Nem ismerek ilyet!) Vic az meg simán a névnek egy rövidebb alakja, szóval teljesen jó.
:)
4/8 anonim válasza:
tökmindegy, bármi lehet becenév.
de Vic, Vicky, ez a legáltalánosabb.
és Vikinek ejtik meglepő módon...
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) És azt, hogy Vic, úgy ejtik, hogy Vik?
2014. febr. 23. 13:10
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki!:)
2014. febr. 23. 13:14
8/8 anonim válasza:
Minden válasz jó itt. Egyetlen amit hozzáfűznék, hogy nagy általánosságban Victoria kapja a "Vicky"-t és Victor kapja a "Vic"-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!