Dragoslav = Robert?
Figyelt kérdés
Szerbiában születtem. Egy barátom, aki szerb, ha Magyarországra megy mondhatná azt hogy "Janics Róbert vagyok" a Dragoslav Janić helyett?2014. febr. 2. 21:08
1/5 anonim válasza:
Marmint ha bemutatkozik valakinek? Mert akkor azt mond amit akar nem? Kiveve talan a rendoroknek...
2/5 anonim válasza:
Miért nem akarja az eredeti nevét használni? Én furcsálnám, ha megismerek valakit, jó leszünk, aztán 1 hónap múlva kiderül, hogy más a neve.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, ha bemutatkozik
2014. febr. 2. 21:24
4/5 anonim válasza:
Nem mondhatná. Dragoslav a neve, nem Róbert, és Magyarországon sem lesz Róbert...
5/5 anonim válasza:
Civilben persze azt mond, amit akar, de ennek a két névnek semmi köze egymáshoz, a Dragoslavot ne is próbálja meg lefordítani más nyelvre (max. egy másik szláv nyevre, mert azokban vannak megfelelői).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!