Van-e rá valamilyen lehetőség, hogy régi Nemzeti színházas előadásokat nézzek?
2008-2013 közötti Alföldis korszak érdekelne :) Nem sok esély van rá, hogy kiadják őket, vagy ilyesmi, és nem is tudom, hogy honnan lenne meg akárkinek is egy felvett előadás, de azért hátha :)
Privát megoldások is érdekelnek ;D
Kedves Kérdező!
Időutazásra gondoltál már?
Üdv R.
Kedves "Válaszoló"!
Igen,gondoltam. A probléma csak az, hogy ehhez sincsenek meg a szükséges eszközeim. Az ötleted kivitelezésben szíves örömest venném a segítséged.
Üdv N.
Kedves Kérdező!
Sajnos nekem csak olyan időgépem van, amibe ha most beszállok, és benne töltök 24 órát, akkor holnap érekzek meg a jövőbe. Asszem, Te nem ilyenre gondoltál, Neked ez nem segít.
Üdv R.
Kedves "Válaszoló"!
Bizony, sajnos a Te időgéped nem túl praktikus a mi esetünkre. Ennek ellenére szívesen veszem a további ötleteidet a probléma megoldásával kapcsolatban.
Üdv N.
Szerintem is bőven lenne rá érdeklődés. Meg kéne győzni valakit, akinek nagyobb a beleszólása a dolgokba ;)
Youtube-on én is kerestem már, de az adott időszakból egy előadást sem találtam. (letöltő oldalakon kicsit nagyobb az eredmény, de még az is elég szegényes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!