Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mennyi idő Külföldön egy...

Mennyi idő Külföldön egy idegen nyelv megtanulása?

Figyelt kérdés

Üdv 21 éves srác vagyok!

Tavasszal Londonba költözök rokonomhoz. Állás lesz,étteremben fogok dolgozni de ez most nem érdekes.

Olvasgattam hogy elég jó kis nyelvtanfolyamok vannak angliában,van ahol heti 15 órát is leadnak. Szóval a kérdésem az lenne hogy egy középfokú angollal,egész jó nyelvérzékkel ,tanfolyam ott + angol környezettel mennyi idő lenne majdnem anyanyelvi szintre megtanulni a nyelvet?

2014. jan. 20. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyéntől függ. Aki jó nyelvérzékkel van megáldva az a 4 hónapos intenzív angol tanfolyammal társalgási szintre eltud menni.

Én nekem nincs nyelvérzékem, sőt idegennyelv tanulási vágyam sincs, így nekem több év kellett, hogy egyáltalán megszólaljak..

2014. jan. 20. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Szeva! A konyhanyelvet fél alatt megtanulod,úgy ahogy...

Anyanyelvi szint? Ahhoz barátom kemény évek kellenek még kint éléssel is.De azért hajrá!

2014. jan. 20. 20:21
 3/4 anonim ***** válasza:
fél év*az kimaradt...
2014. jan. 20. 20:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Anyanyelvi szinten szerintem soha, esetleg evtizedek utan ha ott elsz. Ahhoz gyerekkent kellett volna kimenned.

Nagyon jol megtanulhatsz, az rajtad mulik, hogy mennyi ido alatt.

2014. jan. 21. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!