Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Melyiket érdemesebb tanulni?...

Melyiket érdemesebb tanulni? A norvégot vagy a svédet?

Figyelt kérdés

Melyikkel lehet jobban elhelyezkedni (tolmács/fordító) ?

Vagy melyik országban jobb a helyzet?

Melyik szebb/nehezebb stb? :) Minden érdekel.

Németet B2-es szinten tudom. Angolt is.

2014. jan. 19. 08:46
 1/9 A kérdező kommentje:
Melyiket ajánlanátok és miért?
2014. jan. 19. 08:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Meg melyik országban kevesebb a probléma a bevándorlókkal? (vagy ez itthon el van túlozva?)
2014. jan. 19. 08:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Közel ugyanolyan a helyzete a bevándorlóknak a két országban. A nyelv nehézségi szint is hasonló. Szóval szerintem bármelyiket választhatod! :)
2014. jan. 19. 10:02
 4/9 A kérdező kommentje:

De mégis...melyiket éri meg jobban? :)

Ugyan olyan? :S Mert Svédországról (Malmö, Stockholm, Göteborg) eléggé ijesztő dolgokat olvastam. Vagy ezek nem igazak?

2014. jan. 19. 10:16
 5/9 anonim ***** válasza:
A svéd és a norvég majdnem ugyanaz a nyelv. Viszont Svédországban könnyebb letelepedni,.
2014. jan. 19. 11:46
 6/9 A kérdező kommentje:

És tolmács/fordítóként melyik jobb?

Tudom, hogy nagyjából ugyanaz a nyelv, de az ország azért mégsem ugyanaz, és a lehetőségek.

2014. jan. 19. 12:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindkét országban vannak lehetőségek. A tolmács hasznos minden országban. Szóval szerintem válassz, melyik a szimpatikusabb a 2 ország közül, és annak a nyelvét tanuld! :)
2014. jan. 19. 12:19
 8/9 anonim ***** válasza:
A svédről nem sokat tudok mondani, de norvégul nemrég kezdtem el tanulni, és egyszerűen imádom!!! Angolból középfokúm van, én így a norvég olyan könnyedén megy, hogy a tanárom néha csak pislog, mint hal a szatyorban, hogy milyen sebességgel haladok :)
2014. jan. 20. 08:18
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
én meg tudok anyanyelvi szinten norvégul, bibibi:P 22/L
2014. jan. 20. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!