Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent ez franciául?

Mit jelent ez franciául?

Figyelt kérdés

hallásból irom le, szóval aki érti, az megmagyarázná? a hh-nál ez a hörgés van.

La pachho. file packhho

2014. jan. 6. 21:00
 1/8 anonim válasza:
tégla !!!!!!!!
2014. jan. 6. 21:07
 2/8 anonim válasza:
bocsi de elirtad.. nem file hanem fila.. :P
2014. jan. 6. 21:15
 3/8 A kérdező kommentje:
az gondolom a kérdésemből is észrevehető,hogy nem vágom a franciát. Persze,hogy elírtam .:'D
2014. jan. 6. 21:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Milyen tégla. nem tégla.
2014. jan. 6. 21:30
 5/8 anonim válasza:
igy ranezesre sztem azt jelenti h kiscsomag nagycsomag bar az is igaz h en olaszt tanulok aminek nem sok koze a franciahoz de sztem attol meg lehet talalgatni h vajon mit jelent nem? minden masra ott a google fordito xD
2014. jan. 19. 23:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha adnál egy linket, ahol meghallgathatom ezt a szöveget, talán tudnék válaszolni.

Amit Te írsz, az ugyanis franciául az égvilágon semmit nem jelent...

2014. jan. 20. 08:31
 7/8 A kérdező kommentje:

Én ezt élőbeszédben hallottam, és hogyan találnék hangfelvételt ahol pont ez vagy hasonló szó hangzana el? :/

Szívességet kértem, ha nem tudjátok megoldani, akkor nem kell. hülye válaszok kedves spanyolos meg nem érdekelnek, egyáltalán. Ennyire egyszerű.

2014. jan. 21. 14:16
 8/8 anonim válasza:
Drága franciás elsőnek is én olaszok vagyok amit egy éve kezdtem el de folyékonyan beszélek spanyolul is szóval szerencséd van.. A franciát még nem kezdtem el de ha tényleg olyan jól tudsz franciául akk hallás után jobban lle tudnád írni... már bocs de ez tapasztalat.. és ha élőben hallottad akkor a szituávió is fontos lehet.. esetleg ha ezt is megadnád közelebb juthatnánk a célhoz..
2014. jan. 30. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!