Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valaki, aki jól tud franciául,...

Valaki, aki jól tud franciául, segít?

Figyelt kérdés
Én egy szót sem tudok franciául, németet és angolt tanulok. Néztem egy német videót, amiben valamit olyan szinten nem értettem, hogy azt sem tudtam eldönteni, németül beszélnek-e egyáltalán, ezért megkérdeztem itt, hátha tudja valaki. Erre 2 embertől kaptam választ, akik azt mondták, nem is német az, hanem francia. Itt az a részlet: [link] Szóval a kérdésem/kérésem az lenne, hogy valaki aki megérti mit mondanak, írja le nekem franciául, meg jó lenne ha magyarul is. Már ha egyáltalán franciául van. Megkérdeztem kicsit később egy német GYK-hoz hasonló oldalon, ahol van aki azt mondta, az 1. mondat francia, de a többi német azt, hogy németül van, sőt, le is írták, mit mond. De ezen az oldalon az egyik válaszoló nagyon ragaszkodik a franciához, úgyhogy most úgy döntöttem, megkérdezem akkor így, hogy francia-e, és ha netán igen, akkor mit mondanak.
2013. okt. 26. 11:17
 1/1 anonim válasza:
bocsi nem neztem meg a linket mert nem volt ra idom.. viszont ez sztem olasz mert en azt tanulok es azotta miotta tanulom azotta nekem minden olasz
2014. jan. 19. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!