Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lightning strikes me Ez azt...

Lightning strikes me Ez azt jelenti, hogy megrémít a villámlás? CSak mert a strikesnak nem találtam a "megrémít" értelmét, de mi mást jelenthet akkor?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:
belém csap a villám.
2009. nov. 22. 23:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Strike elég fura, hogy nincs benne úgy, hogy megüt, megcsap. Ha ezt nem tudod összerakni a villámmal, az a Te bajod.
2009. nov. 23. 14:18
 3/4 A kérdező kommentje:
igen, láttam a "csap" értelmét, de gondoltam akkor kéne egy into is, meg valami a mondat meg az, hogy when lightning stirkes me? Mikor mondom azt, hogy amikor a villám belém csap? gondoltam, vagy szar a szótáram és mást is jelent (mert elég sok jelentése volt)vagy valami átvitt értelmű... amúgy mért kell ilyen választ küldeni? ha hülye vagyok az legyen az én bajom és kímélj meg az okoskodásodtól... vagy ezzel most mit akartál?
2009. nov. 24. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:

A villám csapdos engem--> Megcsap a villám, a villám belémcsap stb stb stb.

Nem mindig a szószor értelmét kell keresni a fordításnak.

i see mit jelent? Látom?

Fireman meg tűzember? :D

Remélem érthető voltam. ;]

2010. aug. 3. 22:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!