Mit jelentenek az alábbi orosz szavak?
Figyelt kérdés
Fonetikusan írom le, mert közöm nincs az orosz nyelvhez, csak megboldogult nevelőapám mondogatta őket néha, és kíváncsi vagyok, mit jelentenek :)őt már nem tudom megkérdezni :'(
Szto szlucsirosz vagy csilosz
Daszva szalageben
Vagy valami ilyesmik :D
2013. dec. 6. 12:11
1/4 Shai-Hulud válasza:
Sto szlucsilosz = Mi van? Mi történt?
A másikról fogalmam sincs, nem emlékszem hasonló hangzású kifejezésre, de ez semmit nem jelent, nem vagyok született orosz...
3/4 Shai-Hulud válasza:
Ja ám, hanem németül. :)
Das was ... geben.
Nem tudom, mi illik a pontok helyére?
4/4 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a második nem orosz, tényleg csak haloványan emlékszem ezekre a szavakra ("kicsi" voltam még, 11-2-3 éves). A szto szlucsiloszt mindig akkor mondta, amikor anyám leejtett valamit vagy káromkodott egyet :D most már értem, miért :)
2013. dec. 7. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!