Hogy mondják angolul: "Az első osztály a vonat elején a másod osztály a vonat végén található"?
Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 08:03
1/10 anonim válasza:
The first class is in the front of the train, the second class is in the end.
2/10 anonim válasza:
'in the end' helyett inkább 'in the back'-et mondanék.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. nov. 23. 09:13
4/10 anonim válasza:
Én meg at the rear section of the train-t.
5/10 anonim válasza:
Talán így: "The first class train from the beginning, of the end of the second class train"..
Ez legalább azt jelenti, még ha egy oxfordi végzős le is köpne érte.
6/10 anonim válasza:
You can find the first class in the front section of the train, and the second class in the back section.
7/10 anonim válasza:
The first class can be found at the front of the train and the second class can be found at the end of the train.
Szerintem így a leghelyesebb, persze az is kérdés, kivel beszélsz angolul. :)
8/10 A kérdező kommentje:
A bécsi állomáson kérdezte tőlem egy angolul beszélő idős házaspár, miközben vártuk a vonatot, hogy tudom-e, hogy hol lesz majd az első osztály és a másodosztály. Hirtelen nem tudtam, hogy is mondhatnám. Leblokkoltam, ezért kérdeztem most meg, hogy máskor tudjam.:) Köszönöm mindenkinek a választ.
2013. nov. 26. 21:33
9/10 balogzsofi2001 válasza:
The first class of the train at the beginning of the second class at the end of the train
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!