Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ti mennyi idővel a nyelvvizsga...

Ti mennyi idővel a nyelvvizsga után tudtátok meg annak eredményét?

Figyelt kérdés
Múlt héten nyelvvizsgáztam (ITK Origó), és a szóbelinek már másnap olvasható volt az eredménye a honlapon, de az írásbeli és a labor még várat magára. Érdeklődtem ugyan, de ugyanazt mondták, mint ami a tájékoztatóban is le van írva, hogy legkésőbb 30 napon belül megtudhatom az eredményt. Csakhogy mire letelik a 30 nap, addigra lejár a következő vizsgajelentkezés határideje is -- már ha nem sikerült, és megint mennem kell...
2013. nov. 21. 20:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez ilyen... 30 nap volt nekem, és közben volt egy határidő, de hát bíztam benne, hogy sikerült. És sikerült is. Ráadásul az komplex C volt, nem hirdettek külön eredményt, egyszerre tudtam meg mindent.
2013. nov. 21. 21:01
 2/2 A kérdező kommentje:

Nekem is komplex C volt, de az előzőnél is, meg most is, a szóbeli eredményeket már néhány órával a vizsga után kiírták. De az előző két vizsgámnak hamarabb meglett az eredménye, és ez is egy olyan nyelv volt, amiből viszonylag kevesen vizsgáztunk.

Viszont szerintem az írásbeli nem lett meg, mert a fordításnak nem értem a végére -- a szövegnek csak kb. a harmadáig jutottam, és arra kizárt dolog, hogy kapok 8 pontot, ami ugye a minimum. De ezt jó lenne minél előbb tudnom, hogy jelentkezhessem a következőre...

2013. nov. 21. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!