Van itt olyan ember, aki beszél arabul? Vagy van olyan ismerősötök?
Figyelt kérdés
Le kéne nekem fordítani egy szöveget, de ilyen netes béna fordítókra nem igazán bíznám.:) Nem hosszú szöveg amúgy, és nem is ilyen lecke, szóval olyannal ne jöjjetek, hogy ha az én leckém, csináljam meg én.:))))
Ha van olyan ember itt, aki beszél arabul, az légyszíves írjon.
Köszi.
2009. nov. 18. 22:48
1/5 anonim válasza:
:D nekem van egy ismerösöm :D , de csak pénteken találkozom vele , lehet még akkor se ( 70%) , de ha leirod mi az a szöveg és legközelebb találkozom vele majd lefordittatom vele :D
2/5 anonim válasza:
Van ismerősöm, de nem magyar, és csak ritkán beszélek vele, de remélem, találsz gyorsabb és biztosabb segítséget. :-)
3/5 anonim válasza:
Nekem is van, ha gondolod, írj privát üzenetet és megadom az elérhetőségét.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi köszi, tényleg rendesek vagytok, de úgy tűnik nem lesz belőle semmi.:( Tulajdonképpen levelet akartam írni egy elég hülye ügyből, de még a levelezési címet se nagyon tudom megszerezi.
No meg közben rájöttem, hogy angolul is írhatnák, bár az arab az hatásosabb lenne.:))
De azért 1000x köszönöm, hogy felajánlottátok.:)
2009. nov. 19. 14:32
5/5 anonim válasza:
A birhul maala xambo taye kibjubah mosadimo kweh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!