Mit jelent ez az angol mondat? (többi lent)
Figyelt kérdés
This is my sister who refuses to learn english so she nags me whenever someone /w her in english2013. nov. 17. 15:36
1/6 doracell válasza:
Ez a húgom / nővérem, aki nem hajlandó angolul tanulni, ezért mindig engem nyaggat, ha valaki angolul ... (innen hiányzik egy ige, talán speaks? (beszél)) vele.
2/6 anonim válasza:
A /w az "whisper"-t jelent netes játékokban.
Tehát a mondat második fele: "...ha valaki angolul ír rá."
3/6 doracell válasza:
Kösz a kiegészítést, legalább ma is tanultam valamit!
Nekem a w/ egyértelműen a 'with' (volt eddig), eszembe nem jutott volna másra gondolni. De akkor is hiányzik valami, ebben az esetben egy 'to' - kivéve persze, ha a nevezett közegben ezt is máshogy használják. (Azt hiszem, még életemben nem vettem részt netes játékokban :))
4/6 doracell válasza:
Nem lehet, hogy akkor már inkább 'writes'? Csak mert úgy legalább nem hiányozna az elöljáró. Nekem ez hihetőbb, de ha valami spéci szleng, akkor nem vitatkozom.
5/6 anonim válasza:
WoW-ban whisper-t jelent, többiről nem tudok nyilatkozni :P És "to" nélkül használják általában :) Hogy ez nyelvtanilag mennyire helyes, arról persze lehetne vitatkozni :D
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és igen ez a WoWbol jön és igen én vagyok a fentnevezett hug :D
2013. nov. 18. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!