Mit jelenthet ez a kifejezés? "don weaken my batt"?
Figyelt kérdés
az amerikai pasim agyát húztam fel, mert nem válaszolt, én meg elkezdtem hívogatni meg írogatni, hogy mi baja van velem, addig zaklattam, amíg ezt válaszolta vissza...de hiába vagyok vele már évek óta, ezt a kifejezést kajak nem értem...2013. nov. 7. 20:30
1/6 A kérdező kommentje:
de hülye vagyok, asszem rájöttem :D hogy ne merítsem az aksiját...de azért erősítsetek meg
2013. nov. 7. 20:32
3/6 anonim válasza:
Szerintem ezzel arra is utalhat, hogy ne fáraszd. Bár, ha hívogattad, akkor valóban lehet szó merülő akksiról is.
4/6 A kérdező kommentje:
szerintem egyszerre értette mind kettőt :D utána még odaírt annyit, hogy "am not mad at u pls"....szóval valószínüleg csak nem volt kedve hozzám vagy lekötötte valami hülye meccs... csak én olyan üldözési mániás vagyok, hogyha nem válaszol egymás után kétszer, már azt hiszem, baja van velem
2013. nov. 8. 22:15
5/6 anonim válasza:
akkor virtuálisan kinyaltad a seggit utána? (rim his arse) vagy have u given him a virtual blowjob?
6/6 A kérdező kommentje:
nem szoktam virtuálisan élni, itt van M.o-n tanulni... a seggét pedig semmilyen formában nem nyalom ki...
2013. dec. 5. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!