Hogy lehet két hét alatt megtanulni németül?
Figyelt kérdés
Lenne egy állás Ausztriában ,de nem beszélem a nyelvet, csak a szókincsem magas, a nyelvtani rész hiányzik. Valakinek ötlete??2009. nov. 14. 16:37
1/5 anonim válasza:
2 hét alatt semmi esélyed perfektül megtanulnod.Én 1 év alatt tanultam meg,ugy hogy kinnt éltem,és semmi,de semi magyar kapcsolatom nem volt.Persze még igy is van néha egy-két hibàm.
2/5 anonim válasza:
sehogy...majd ha kimész, a környezetben úgy 2-3 hónap alatt megtanulod
3/5 A kérdező kommentje:
Hát sejtettem, de kint akarok dolgozni,és most is a nyelvtankönyvet biflázom,mert két hét múlva a cégnél telefonon kell jelentkeznem a főnöknél!
2009. nov. 14. 16:46
4/5 anonim válasza:
Tudjàk hogy nem tudsz perfektül,nem?Akkor ne félj.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen tudják,mert az osztrák haverom beszélt vele,de azt mondja csak akkor kellek ha tudunk kommunikálni,és félek hogy ez kevés!
2009. nov. 14. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!