Mit jelent az hogy: This is my now?
Figyelt kérdés
A now úgy tudom a most.. És akkor ez az enyém most?:D2009. nov. 14. 12:48
2/10 A kérdező kommentje:
lehet...:F de nemtudom... :D:S
2009. nov. 14. 13:10
3/10 anonim válasza:
Helytelen a szerkezet. This is mine now lenne helyesen, akkor azt jelentené, hogy ez most az enyém. Ez valami dalszöveg? Vagy honnan van? Ha az, akkor megjegyzem, hogy a versekben, dalszövegekben előfordulhatnak helytelen nyelvtani szerkezetek, magyar versekben is van ilyen, így hirtelen nem tudok példát mondani, de találkoztam már ezzel.
4/10 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=IiUT8tGL7FE&NR=1 ennek a címe. Azért nem értettem én is hogy... :D Mondom ennyire hülye lennék angolból hogy ilyet nem tudok
2009. nov. 14. 13:49
6/10 anonim válasza:
az üzenet: élj a mának! (mert ő is már ezt teszi)
7/10 anonim válasza:
az enyém a most,ez az én időm, vagy a most a legjobb...kb tényleg az az üzenete, amit az előző írt, hogy élj a mának :)
8/10 anonim válasza:
"ez az én most" :D úgy lenne értelmes hogy: This is MINE now - Ez most az enyém!
9/10 anonim válasza:
Pontosabban: ez a jelenem!
Most élek (lsd Most élsz, Máté Pétertől- ő azért óvatosabb volt:)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2009. nov. 14. 17:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!