Mennyire érthető a Colores c. spanyol nyelvkönyv?
Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 08:10
1/8 anonim válasza:
Neked, meg akiknek abból kellene tanulni, semennyire. Csak azok számára "érthető", akik kitalálták, forgalmazzák, ill. kötelezővé teszik.....neked! Vagyis, akik ezáltal rabolnak ki téged és a többi tanulni vágyót!
2/8 anonim válasza:
Én abból tanulok,és számomra teljesen érthető,vannak benne magyar magyarázatok is,hogy megértsd a nyelvtant.Sztem jó.
3/8 anonim válasza:
Tökéletesen érthető, én is abból tanulok egyedül. Vagyis a filmnézés, olvasás, dalszövegfordítás és külön nyelvtanozás mellett abból is. Én szeretem, ritkán találni ilyen normális, világos nyelvkönyvet.
4/8 A kérdező kommentje:
hát még nem igazán tudom mert gondolkozok még az Assimil-on is.. szerintetek melyiket kellene megvennem?
2013. okt. 3. 15:36
5/8 anonim válasza:
Szerintem egyiket sem, mert nekem megvan a Colores gépen, és egy virtuális sörért cserébe elküldöm neked, már ha fel tudom tölteni valahova.
6/8 Vree válasza:
Nekem pont most szüntették meg a tanfolyamot amihez kellett volna...Ha akarod újszerű állapotban (gyakorlatilag 0 használat, egy tollvonás nincs se a tankönyvben, se a MF-ben) megveheted tőlem. :p
Egyébként az én véleményem az hogy nem kiemelkedően jó.
7/8 A kérdező kommentje:
Vree. Már megvettem,de azért köszi! :)
2013. okt. 22. 15:10
8/8 anonim válasza:
számomra nagyon is érthető...igen szerintem is ritkán találni ilyen jól szerkeztett könyveket. Persze ezek mellett kell olvasni, hallgatni, nézni, írni-beszélni... de nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!