2/7 anonim válasza:
Én is portugált szeretnék tanulni. Van erre lehetőség ingyen?
3/7 anonim válasza:
Ha mindenképpen a horvát és a portugál közül kell válasszál, akkor mindkettőnek megvannak az előnyei:
- Portugált elég sok ember beszéli Dél-Amerikában, pláne Brazíliában.
- A dél szláv nyelvek nagyon hasonlítanak egymáshoz, de úgy tudom, hogy a többi szláv nyelvet is megtudja érteni aki jól beszél egy szláv nyelvet, és mivel valószínűbb.
...
Ezt leszámítva én a portugált választanám.
4/7 anonim válasza:
Portugált.
Ha olyan a szakmád, hogy jól jön benne a nyelvtudás ez hatalmas előnyt ad a sok németessel szemben.
5/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol akarod használni. Én a horvátot választanám, mert szláv országokban gyakran járok, Portugáliában meg nem voltam még soha.
6/7 anonim válasza:
Portugál. Főleg ha az ELTE-n vagy. Portugál minoros voltam, volt horvát főszakos csoporttársam, egy káosz volt. A portugál oktatás viszont talán a legjobb a nyelvszakok közül.
7/7 anonim válasza:
Kerdes, hogy mire szeretned hasznalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!