Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Segítene nekem valaki egy...

Segítene nekem valaki egy angol nyelvű űrlap egyik kérdésének értelmezésében?

Figyelt kérdés

Are you subject to immigration control rules when entering or residing in this country? If yes, you'll need to show your passport or national identity card, and any Home Office documents or letters.

Nem a kérdést nem értem, hanem, hogy yes-t, vagy no-t kellene-e nyomnom. Ideírom a help részben szereplőket is, hátha az a dolog kulcsa a válaszhoz. Előre is köszönöm!

Help

A person subject to immigration control rules is someone who: • is given limited leave to enter or remain in the UK without recourse to public funds

• has had limited leave but has overstayed the time limit

• is the subject of a deportation order

• is judged by the immigration authorities to be an illegal entrant

• has been allowed temporary admission to the UK

• is a sponsored immigrant

• has not had their immigration status determined

• is not a European Economic Area (EEA) national

• requires leave to remain in the UK but does not have it

• has leave subject to the condition of no recourse to public funds

• is a sponsored immigrant subject to a written maintenance undertaking.

2013. szept. 17. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem nemet kell beikszelned, hacsak nem vagy illegalis bevadorlo, menekult vagy lejart, meg nem adott vizum hosszabbitassal az adott orszagban
2013. szept. 17. 15:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nekem is az volt gyanús.
2013. szept. 17. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!