Milyen könnyen érthető, angol nyelvű sorozatot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Nyelvtanulás céljából. Középfokú nyelvvizsgám van, de sokat felejtettem. Tehát olyat, ami nem nehezen érthető. És lehetőleg úgy ajánljatok, hogy fiú vagyok:)2013. aug. 3. 11:57
1/4 anonim válasza:
De mégis mi érdekel? Szerintem inkább az a fontos, hogy miket szeretsz nézni. Én például a True blood-ot nézem angolul rendszeresen. Elég sok szlenget használnak benne, de azért érthető.
2/4 anonim válasza:
Ilyen celra a legjobb a How I Met Your Mother szerintem, nagyon egyszeru, konnyu angol van benne! Jobaratok sem rossz, de abban kicsit old school szavak meg kifejezesek is elofordulnak amikkel manapsag mar nem talalkozol.
3/4 anonim válasza:
The Killing, Breaking Bad. Jó erős drámák.
4/4 anonim válasza:
The 100. Könnyen érthető, de ha neked nehéz, akkor rakj alá angol feliratot. Gyakorolni úgy még könnyebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!