Sikerült már bárkinek a neten nyelv-gyakorlópartnert találnia?
Kb. egy éve kezdtem el keresni, de folyton fel kellett adnom, mert egyszerűen egy jó oldalt sem találtam. Próbálkoztam az icq-n de ott csak a szexpartner keresés ment, ja meg egyszer szidni kezdett egy német mert magyar vagyok.. Aztán chatroulettel szenvedtem, de folyton továbbnyomnak, nem hiszik el, hogy tényleg csak a nyelvet szeretném végre gyakorolni, meg most asszem fizetős is lett. italki-ra regisztráltam, de egyszerűen nem sikerült rájönnöm, hogyan használjam. És még a qq-ra is regisztráltam, de használni ezt sem sikerült. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Amúgy angolt szeretnék gyakorolni, németet és talán még mandarint.
Angol anyanyelvűt szeretnél találni? Mert én mikor koreaiul akartam találni, feladtam hirdetést a life in korea-n és rögtön rámakaszkodott vagy öt koreai, hogy segít, de angolul is nagyon szívesen gyakorolnak.
Amúgy ahogy fentiek írták ne magából a nyelvgyakorlásból indulj ki, hanem egy érdeklődési körből, például ha szeretsz horgászni, akkor keress angliai horgászokat v mittomén.
Ingyenes és pont azt a célt szolgálja amit te keresel :)
Mellesleg én is tanulok kínaiul, ha gondolod írj rám privibiben és küldök néhány jó linket ami nekem sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!